Lokaler

På Svartbäcksgården finns samlingslokaler, matsal och kök för c:a 40 personer. Lokalerna ger möjlighet till övernattning för upp till 23 personer.

Svartbäcksgården består av två hus, ett större som  heter just Svartbäcksgården och ett mindre som heter Johannesstugan. Dessa kan bokas tillsammans eller separat.

Svartbäcksgården lämpar sig alltså för enskilda, minder grupper och större sällskap.

Plats för tält och husvagn finns.

Samlas

I Svartbäcksgården finns två ljusa, rymliga salar på 50 respektive 30 kvadratmeter. De är åtskilda genom en vikvägg och kan enkelt göras om till ett stort rum. Ett soffrum med Smart TV finns. Köket är modernt, lättarbetat och är utrustat för grupper på upp till c:a 40 personer. Det finns ett piano och en musikanläggning.

Sova

I Svartbäcksgården ryms arton bäddar fördelade på sju rum. I tre av rummen finns nedfällbara våningssängar. Till varje säng hör täcke och kudde. Sängkläder och handdukar kan hyras. Totalt finns det tre duschar och tre toaletter.

Två av rummen utgör en självständig våning med eget kök, toalett och dusch, ingång och uteplats. Denna våning kan även hyras separat.

Vid behov av fler än 18 bäddar kan Johannesstugan hyras som komplement.

Johannesstugan

Johannesstugan är ett mindre fristående hus som ligger vackert i en tallbacke. Den är omgiven av ängar och skog. Den har uteplats i söderläge och parkeringsplats. Stugan är ett uppskattat boende för enskilda, mindre grupper och familjer för kortare eller längre vistelser. 

Johannesstugan erbjuder ett komplett boende med fyra enkelrum, vardagsrum med öppen spis, toalett och dusch. Köket är utrustat med kyl, frys, elspis med ugn, mikro och kaffebryggare. Wifi och smart teve för streaming finns.

En skogsstig förbinder Johannesstugan med Svartbäcksgården.